Debiosertifisert Bronsemerke

Vi er nå Debiosertifisert Bronsemerket, de vil si at vi har minst 15 frokostprodukter som er økologiske. Vi sikter høyere enn kravet for bronsemerket og garanterer at vi har minst 15 produkter.

De vil si at alle som ønsker en økologisk frokost vil finne brød, pålegg, syltetøy, kaffe, te, melk, juice, yoghurt, müsli m.m. Inne i restauranten serverer vi økologisk kaffe til frokost og har vanlig kaffe på kaffestasjonene.
Frukten på fellesområdene vil i fremtiden være økologisk. Kjeksen vil være uten palmeolje.

Det vil si at alle som ønsker en økologisk frokost vil finne brød, pålegg, syltetøy, kaffe, te, melk, juice, yoghurt, müsli m.m. Inne i restauranten serverer vi økologisk kaffe til frokost og har vanlig kaffe på kaffestasjonene. Frukten på fellesområdene vil i fremtiden være økologisk. Kjeksen vil være uten palmeolje.Debio kontrollerer og godkjenner økologiske produksjoner i Norge. Vi er garantisten for at varer merket med våre godkjenningsmerker er produsert på en økologisk måte.

Alle økologiske matvarer som produseres i Norge har en godkjenning fra Debio. Denne godkjenningen er en forutsetning for å kunne si at et produkt er økologisk, og for å kunne bruke Ø-merket i markedsføringen.